Sisteme preinstalate de la Serioux

Nu sunt un fan al sistemelor pre echipate. Să iei un sistem gata asamblat este… loterie. În rândurile următoare vreau să discutăm despre sistemele de la Serioux. Nu sunt foarte multe magazine ce oferă sistem de gaming, sisteme multimedia și nu numai de la acest brand.

Un sistem gata asamblat îți poate aduce performanță ok pentru una sau două componente. De cele mai multe ori, restul componentelor sunt foarte, foarte slabe.

Și putem enumera:

  • sursa de alimentare
  • placă de bază mATX
  • placă video cu puțin VRAM
Sunt bune sistemele de la Serioux?

La o căutare rapidă am descoperit în jur de 60 de sisteme de la brandul Serioux. Dacă este să apreciez ceva este faptul că au sisteme pe ambele platforme. Atât pe Intel, cât și pe AMD.

Mai puțin interesant este faptul că încă mai au pe piață modele cu DDR3, de la AMD. Nu, nu condamn nici pe unii, nici pe alții, dar ar fi interesant să se adapteze. E drept, încep să apară tot mai multe cu Ryzen, le așteptăm chiar pe cele cu Ryzen 2.

Să nu înțelegeți că am ceva cu AMD. Îmi plac, îmi place că există concurență, dar nu poți să iei în 2018 un sistem care era actual în 2013-2014. Mai bine îl iei second hand. Trebuie să ai parte de tehnologiile noi.

Sisteme Multimedia de la Serioux

Le apreciez doar prin faptul că pot face lucruri office, lucruri ce ar fi ok pentru un sistem foarte ieftin, la un birou. Sunt modele fără pretenții în jocuri indiferent dacă sunt din generația Haswell, Kaby Lake, Coffe Lake sau AMD pe socket AM3:

  • Serioux Classic C5
  • Serioux Vision V1
  • Serioux Classic C2
  • Serioux Classic AMD
  • Serioux Classic P3
  • Serioux Multimedia

Dintre acestea, poate pe ultimul l-aș vedea ca fiind un model cu posibilitate de upgrade. Un procesor Kaby Lake alături de o placă video dedicată ar fi foarte, foarte ok. Sigur, trebuie văzut dacă sursa va ține un upgrade.

Sisteme de gaming de la Serioux

Având în vedere că este o bulă cu plăcile video în momentul de față nu ar fi chiar o idee rea să alegi ceva de genul. De exemplu următoarea configurație e decentă:

E evident că nu e cel mai bun sistem, dar faci treaba cu el. În plus, are o carcasă cât se poate de interesantă.

Sunt ceva alternative pentru sistemele gata asamblate. Vom încerca să vorbim și despre alte sisteme, de la alte magazine.

Tu ți-ai lua așa ceva?

Aboneaza-te la NewsLetter

Vei primi cele mai noi articole pe mail, o data pe saptamana. Cu cat suntem mai multi, cu atat comunitatea se ridica.

Multumesc ca te-ai inregistrat

UPS, se pare ca exista o eroare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.