Sisteme All in One second hand – la preț bun

All in One-urile încep să fie din ce în ce mai căutate. Nu pentru home user, ci pentru cei din zona business. Acolo nu este nevoie de procesare, dar este nevoie de un mediu plăcut, un mediu fără prea multe cabluri și cu spații frumoase, mari și luminoase…

Așa se vând povești frumoase pe internet.

Un all in one, însă, nu este deloc ieftin, ci destul de scump, chiar și pentru firmele cu bugete mari, acolo unde nu se face amortizarea atât de ușor.

Este și cazul calculatoarelor All in One pe care, mai degrabă, pentru firme le-aș vedea achiziționate second hand. Sau refurbished. Cu garanție, cu factură, așa cum scrie la carte.

Sistem All in One la preț bun?

Adevărul este că All in One-urile nu sunt deloc ieftine. Mai ales modelele cu touchscreen și, eventual, cu procesor I7. Ne putem duce la 3000 de lei chiar dacă vorbim despre modele cu configurații slăbuțe.

Am selectat, pentru voi, câteva modele ce mi s-au părut interesante.

HP EliteOne 800 G1

Dell sunt printre primii care au oferit astfel de dispozitive. Îmi place faptul că monitoarele lor chiar au culori bune. Modelul de față este un I3, cu placă video integrată.

Este disponibil aici.

Dell Optiplex 7440

Dell încep să fie din ce în ce mai performanți în tot ceea ce fac. Nu degeaba încep să fie în topuri de vânzări pe piața internațională. La noi încă bătălia se dă între branduri. Noi cumpărăm brandul, nu produsul de calitate. Modelul de față este un I5, cu placă video dedicată și ecran FULL HD.

Îl puteți găsi aici.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.