Reparatii laptop: ce faci cand ai un laptop defect?

Daca ati ajuns sa cititi acest articol, cel mai probabil aveti un laptop defect. De aici inainte exista mai multe optiuni:

– puteti incerca sa-l reparati dumneavoastra daca aveti abilitati tehnice si daca stiti unde sa cautati cele mai bune tutoriale de service
– puteti cere ajutorul unui amic care se ocupa de reparatii laptop (www.onlaptop.ro)
– puteti merge la un centru de reparatii
– daca laptopul este in garantie, va puteti considera norocos – tot ce trebuie sa faceti este sa sunati acolo de unde l-ati cumparat si daca defectiunea este acoperita de garantie, nu veti plati nimic in plus pentru a avea din nou laptopul functional.

Nu va panicati!
Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va pastrati calmul, sa nu intrati in panica. In fiecare zi sute de laptopuri se defecteaza. Dintre acestea, o mare parte din ele reusesc sa fie reparate si repuse in functiune. Trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca laptopul este defect si necesita reparatie.

Acest lucru poate fi destul de neplacut daca va ganditi ca trebuie sa dati laptopul dumneavoastra (cu datele dumneavoastra pretioase) pe mana unor necunoscuti. De unde stiti ca datele dumneavoastra vor ramane sigure, ca nu vor fi sterse sau ca nu vor fi analizate de tehnicianul in reparatii laptop?

Apoi, pentru a repara un laptop aveti nevoie de timp si bani. Cel mai probabil veti dori sa aflati daca se merita sa va reparati laptopul sau mai degraba ar daca ar trebui sa-l abandonati si sa va cumparati un model nou. Dar oare ati putea sa recuperati anumite componente din el? Sau macar datele de pe hard disk? Sau oare ati putea sa-l vindeti in aceasta stare unui centru second hand? etc

Centrul de reparatii laptop

Una din optiunile pe care le aveti la indemana este de a merge intr-un service. Aproape in orice localitate exista un astfel de service, iar in marile orase sunt chir mai multe firme de reparatii laptop. O puteti alege pe cea care se afla in zona dumneavoastra de miscare (acasa, la serviciu) sau va puteti informa si puteti cauta o firma foarte buna de service.

Un centru de reparatii laptop de incredere va ofera intotdeauna garantie pentru solutia implementata, va explica optiunile pe care le aveti, va ofera preturi avantajoase si va pune la dispozitie componente originale pentru inlocuirea celor vechi si defecte. O astfel de firma in Bucuresti este Onlaptop. Sunati cu incredere!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.