Prețul pentru monitoarele de 144 Hz continuă să scadă.

Se discută tot mai mult despre 8k. Nu avem încă o competiție sporită pe zona asta, dar tot mai multe modele de monitoare încep să fie 4k. Da, e o evoluție normală și previzibilă. Ușor, ușor, apar tot mai multe soluții pe 144Hz.

Țin minte că prima data când au apărut modelele pe 60 Hz toată lumea țipa că nu vor fi ok, că ochiul nu observă. Acum s-a trecut la 144 Hz. Se face tot mai mult marketing în zona asta, mai ales pentru cei cu jocuri.

Știrea spune că tot mai multe monitoare de 144 Hz încep să se ieftinească. Asta pentru că începe să fie concurență, iar BOE Technology, CPC-Panda LCD Technology sau chiar China Star Optoelectronics Technology încep să concureze tot mai mult pe piață.

Așadar, cele de 144 Hz devin tot mai ieftine. Gurile rele ar spune că ar trebui să ne așteptăm la mai mult marketing spre zona de 165 Hz sau chiar pe 240 Hz.

Eu unul care nu mai sunt un jucător apreciez foarte mult tehnologia, dar momentan un 4k ce are culori bune mi-e mai ok față de unul de 144 Hz. Dar n-aș putea spune că sunt în target, eu nu mai joc shootere.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.