Ce pereche de căști să aleg pentru un sunet bun?

În rândurile ce urmează vom discuta despre sunet. În special, despre gadget-urile pe care ar fi interesant să le folosim. Nu mă declar un fan al acestor accesorii, dar le-am apreciat foarte mult când eram jucător de gaming activ.

Căutam cele mai bune modele, căutam să aibă placă de sunet pe USB, căutam un model să mă ajute să am performanțe sporite în Counter-Strike. Pentru că da, nu e doar talentul, mai ai nevoie și de un calculator performant, un monitor bun, dar și periferice de calitate. Apoi, toată lumea să scrie: folosești coduri!

Trecând peste aspectul acesta să știți că alegerea unei perechi de căști este personală în marea majoritate a timpului. Ok, eu am un avantaj pentru că primesc destul de multe produse în teste și îmi pot face o opinie referitoare la anumite modele.

Totuși, de la a testa o serie de produse până a putea remarca fiecare nevoie în parte, a fiecărei persoane în parte este o diferență destul de mare.

Ca la imagine, lumea nu aude la fel. Unii aud mai bine înaltele, alții mediile, alții joasele. Sunetul e interpretat un pic diferit. Tocmai de aceea sunt persoane cu preferințe diferite.

Pornesc însă discuția asta pentru cei care doresc să găsească cele mai bune modele de căști pentru bugetul lor.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.