Monitoare Curbate. Cum aleg unul și ce trebuie să știu despre acestea

Se tot discută despre monitoarele curbate. Unii spun că sunt cele mai bune, alții sunt de altă părere. Întotdeauna adevărul este undeva la mijloc.

Am testat câteva modele curbate și mi-au lăsat o impresie interesantă. Este drept, marele avantaj a fost că am avut pe mână modele de la branduri respectabile, ce ne oferă un design futurist pentru orice model din oferta lor.

Mă refer, evident, la Samsung.

Sunt sceptic când testez produse noi, dacă vor intra pe piață așa cum trebuie. Mă gândesc mereu dacă tehnologia va prinde și încerc să nu mă ia valul.

Ce avantaje au monitoarele curbate?

Avantaje și dezavantaje cred că am putea găsi la tot pasul.

Îmi place faptul că îți oferă senzația de altă dimensiune. Par un pic mai mari, iar pentru că sunt curbate câștigi un pic de spațiu. Subliniez: un pic. Nu e cazul să credeți că vom avea 10 ichi în plus, când monitorul este de 27 inchi.

Ca dezavantaje cred că putem aminti unghiurile de vizualizare și un pic de blending pe lateral. Ținând cont că nu vorbim despre televizoarele curbate nu ar trebui să ne intereseze foarte mult că din anumite unghiuri imaginea este un pic diferită, un pic deformată. Adică… o linie dreaptă va fi… mai strâmbă.

Monitoare curbate pentru design-eri?

N-aș recomanda. Eu sunt stresat ca totul să fie drept, să fie la linie. Pot apărea aberații ce se văd doar pe monitorul vostru.

Nu cred că ar fi indicat.

unghiuri de vizualizare monitoare curbate
Monitoare curbate pentru jocuri?

Dacă ești gamer cred că poți să te îndrepți și spre așa ceva. E mișto, e în trend, iar dacă la fifa nu te deranjează că stadionul are o formă mai diferită… este ok.

Atenție, treaba asta se întâmplă când te uiți atent, fix spre linie. Probabil că în jumătate de oră zici că așa este normal.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.