Acesta este un blog personal. Pasiunea pentru componente, dar si pentru lucrurile noi aparute pe piata m-a facut sa deschid acest blog.

Intotdeauna cred ca este loc de progres, asa ca vreau sa ma corectati ori de care ori credeti ca gresesc. Nu este nicio suparare, interactiunea nu omoara pe nimeni.

Voi incerca, in limita timpului liber, sa va ajut sa va faceti cea mai buna configuratie pentru voi. Pentru asta ar fi bine sa stiu cat mai multe detalii despre achizitia viitoare. M-ar interesa sa vad la ce veti folosi calculatorul, daca va uitati mai mult la filme, daca va jucati pe calculator, daca mai aveti componente pe care le puteti folosi pentru viitoare configuratie.

Toate acestea ma fac pe mine sa imi dau seama cam ce ati dori de la viitorul sistem, iar cu cat mai multe detalii pe care le oferiti de la inceput, cu atat va „personalizez” configuratia.

Vă rog să nu folosiți formularul de mai jos, ci să mă întrebați aici. O să pot ține evidența comentariilor mai rapid și veți primi răspunsul în timp util.