Cele mai intâlnite probleme cu Hosting-ul Web

O piatră de temelie pentru antreprenorii din online: a-ți înregistra domeniul  și a-l decora după bunul plac este echivalentul mutării la casă nouă. Acest întreg procedeu implică o muncă asiduă de cercetare și colectare feedback: ce nume de brand e potrivit, ce logo, schemă cromatică și temă web să contureze identitatea vizuală, ș.a. E la fel și în viața reală: te muți în noua casă și începi să cauți inspirație prin reviste, te uiți după vaze și tablouri la orice pas, dar prima grijă ar trebui să fie temelia.  Făcând analogia cu mediul web, componenta de hosting web nu se bucură de aceeași popularitate și atenție precum designul, deși indubitabil, un hosting bun înseamnă că ai câștigat deja jumătate de bătălie printr-un singur pas în față. Cu o fundație bună poți fi sigur că nu vor apărea crăpături în pereți. Contrar anumitor păreri, nu, serviciile de hosting nu sunt toate la fel. Ce diferențiază un hosting bun de un hosting de joasă calitate? Mult mai mult decât numele brandului.

  1. Downtime minimal, aproape insesizabil.

Yay, casa e decorată în stil Neckerman, miroase a uleiuri esențiale și bețișoare parfumate, dar ghinion: yala e defectă și se blochează cel puțin o dată pe zi. La ce folos o casă, sau în cazul nostru, un site pe care nu o poți accesa? În mod ideal, site-ul nu ar trebui să fie niciodată inaccesibil, dar se pot întâmpla evenimente neprevăzute: probleme cu rețeaua, pană de curent, etc. O companie bună de hosting are întotdeauna un plan B (chiar C și D) pentru a se asigura că serviciul oferit e complet, indiferent de circumstanțe. Recomandăm firmele precum Sitebunker care au baterii UPS și un generator pentru a preveni astfel de situații neplăcute.

  1. Back-up periodic

Accidente se pot întâmpla iar tot conținutul prețios care însumează efortul, timpul și banii tăi se poate evapora cât ai clipi. Acestă situație nu se întâlnește foarte des dar, atunci când ți se întâmplă, ești zdruncinat din temelii. Indiferent dacă vorbim de gazduire wordpress sau gazduire web, back-up-ul este esențial,deși nu toate firmele oferă acest serviciu. Spre exemplu. SiteBunker, cel mai ospitalier bunker de găzduire site, este una din companiile care oferă back-up, și nu oricum, ci lunar. Pe lângă back-up, protecția site-ului e fortificată cu Antivirus iar, în cazul în care se termină și planul C, aceștia au și un plan D sub forma serviciului de Customer Support 24/7.Astfel de măsuri de protecție garantează faptul că nu vei rămâne niciodată cu jumătate de cheie în mână și cealaltă jumătate în yală.

3.Număr limitat al website-urilor găzduite

Imaginează-ți cum ar fi să ai vreo 5-6 vecini la casa nouă din cauza cărora să nu poți dormi noaptea, să nu ai spațiu și care vin la tine în casă și te cotrobăie prin frigider. Același scenariu e valabil și in cazul serviciilor de hosting. Prea multe site-uri găzduite pe același site vor afecta buna sa funcționare.

Fără îndoială, domeniul web hosting este prielnic schimbării și evoluției, iar echipa Sitebunker este ideală pentru îmbunătățirea serviciilor atât de necesare în mediul online. SiteBunker lucrează cu scopul de a se defini exact prin cerințele utilizatorilor de Internet: eficiență, viteză și accesibilitate.

Tags:

One Response

  1. Amanda decembrie 7, 2018

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.