Cel mai performant PC pentru jocuri sau cel mai scump?

Tocmai a trecut Black Friday și foarte mulți și-au cumpărat configurații pe placul lor. Mă bucur să văd că sunt oameni care ne-au citit articolele și au fost ajutați de ceea ce am scris noi pe aici. Asta ne motivează și ne face să fim mândri de munca noastră.

Sper ca în viitorul apropiat să avem tot mai multe lucruri bune de povestit.

În rândurile următoare vreau să discutăm despre cea mai performantă configurație pentru jocuri. Sigur, eu am impresia că produsele acestea sunt realizate de echipele de marketing ale magazinelor online strict ca oamenii să distribuie aceste configurații.

Vreau să discutăm despre configurația de aici.

Totuși, prețul nu este unul departe de adevăr. Sigur că are multe elemente ce-ți iau fața, dar discutăm despre un procesor i9 foarte util pentru cei care fac editare video profesională sau care chiar fac randări 3d pretențioase.

Acolo chiar l-aș vedea bine pus la treabă. Evident că este ambalat ca pentru gaming, dar totuși, în România, cine ar da atât de mulți bani pe un sistem de genul? Cu puțin noroc cred că am lua o versiune bună de Logan.

Comentând un pic configurația nu înțeleg ce ai face cu un SSD de 1 TB.

Așadar, credeți că e cel mai puternic sistem de gaming? Eu unul aș mai vedea măcar o placă video sau poate un TI pe acest sistem. Voi?

2 Comments

  1. Sorin noiembrie 21, 2017
    • Petrus noiembrie 21, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.