Cea mai ieftină configurație pentru jocuri bazată pe AMD Ryzen

Se duce o întreagă discuție în legătură cu AMD RyZen. Lumea spune că este mai ieftin un sistem pe AMD decât unul pe Intel. Sigur, chiar și după apariția Ryzen-ului încă mai sunt semne de incertitudine în legătură cu high end-ul de la AMD. Dar e cert, pe mediu și low buget cei de la Intel au de furcă cu noile procesoare de la AMD.

Și, pentru că vrem să vedem și alternativa am zis că trebuie să învățăm mai multe lucruri despre AMD, despre Ryzen. Așadar, iată cea mai ieftină configurație pe care am reușit să o facem pentru AMD Ryzen.

Momentan, nu avem toate procesoarele lor disponibile, dar este bine să avem în vedere că vor putea veni și modele ceva mai ieftine, implicit și configurații finale la preț mai mic.

Așadar, iată ce a ieșit:

Din ce am văzut, mulți se plâng de configurații. Este bine să verificați dacă este cea mai recentă versiune de BIOS. Au fost, la început, ceva probleme. De așteptat, de altfel, fiind modele noi pe piață și generație nouă, oferită de AMD.

Sigur, perifericele și restul sunt de datoria voastră să le alegeți. Poate că și un SSD va fi util. Aveți foarte multe alternative.

Aboneaza-te la NewsLetter

Vei primi cele mai noi articole pe mail, o data pe saptamana. Cu cat suntem mai multi, cu atat comunitatea se ridica.

Multumesc ca te-ai inregistrat

UPS, se pare ca exista o eroare!

2 Comments

  1. Sorin June 11, 2017
    • Petrus June 11, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.