Ce tehnologii noi vom avea în 2018?

2018 este aproape. Putem spune deja că am intrat cu pași repezi în noul an. Mi-ar plăcea să vorbim despre tehnologie și să vedem exact ce se întâmplă.

Dacă vorbim despre calculatoare cred că au intrat într-o umbră totală. Practic, vor fi ceva mișcări de colo colo, dar nimic notabil.

Când zic schimbări trendurile sunt pentru Intel să reducă și mai mult dimensiunea procesoarelor, iar cei de la AMD să lanseze Ryzen 2.

Da, se pare că AMD face presiuni pentru a lansa undeva în februarie o nouă generație de procesoare de la Ryzen. Dacă vor lansa procesoarele și vor fi pe aceeași placă de bază ar fi spectaculos, dar până atunci vom vedea dacă vor avea același socket. Oare vom putea să ne jucăm pe betano casino cu asemenea build?

Îmi place faptul că cei de la AMD au reușit să ridice ștacheta și să fie în cărți. E atât de bine să ai concurență.

Așadar, dacă vă gândiți să faceți un upgrade la anul eu zic să îi lăsați un pic să se dueleze. Performanța crește fără doar și poate.

Din punctul meu de vedere, dacă ne gândim un pic la rece, cei de la Intel nici nu au fost pregătiți de lovitura în sine. Pur și simplu, nu se așteptau ca AMD să scoată produse așa bune. Au trebuit să lanseze imediat mai multe core-uri, să facă marketing pe procesoarele de tip I9.

Altfel, cei de la Intel vor lansa și ei generație nouă de procesoare. Se discută despre Cascade Lake și Gemini Lake ceva procesoare entry level.

Așadar, cum vedeți voi tehnologia în 2018? Mai merită un upgrade atât de des? Eu zic că n-are sens…

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.