Când schimbăm tastatura laptopului?

Am scris foarte multe articole despre laptopuri în ultima vreme. Despre modele second hand, despre modele noi sau despre modele refurbished. Sper ca multe dintre ele să vă fie utile și să vă ajute să vă alegeți cel mai bun model pentru dumneavoastră.

Sunt unele cazuri, însă, în care putem să înviem un pic laptopul. Am un laptop de 3,4 ani de zile. Îmi este drag, este cel mai ok achiziție pe care am făcut-o la vremea aceea.

Eu tastez foarte mult pe laptop, așa că după o perioadă am fost provocat să schimb tastatura laptopului.

Faptul că am avut un model nu tocmai ieftin m-a ajutat foarte mult. Mereu am fost de părere că nu cumperi doar componentele, ci achiziționezi și funcționalități, răcire și așa mai departe. Un all in one dacă vreți.

Sigur că modelele ieftine vor fi problematice din punctul ăsta de vedere, sigur că branduri precum Acer cu modele de buget va fi mai delicat de umblat la ele.

Tastatura am schimbat-o pentru că anumite taste nu mai funcționau cum trebuie, cel puțin cele pe care le foloseam mai mult la jocuri. De exemplu, WASD.

Ar fi interesant să pornim o discuție și să vedem cine a schimbat tastatura laptopului și cât de greu a făcut-o. Sau, cumva au luat o tastatură wireless și au făcut un mini calculator din asta?!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.