AOC lansează un monitorul de 31,5 inchi și rezoluție de 1440p: AOC Q3279VWF

Întotdeauna mi-au plăcut ecranele mari. Sunt atât de utile în editarea video sau chiar pentru cei care urmăresc statistici. Am văzut lucrul ăsta când am avut nevoie să urmăresc tot felul de tabele. Mi-a fost util tare să pot să am 2 monitoare bune și mari. Dar când este unul și mare parcă totul este… wow.

Rezoluție de 1440p

Rezoluția QHD devine tot mai populară și face mai ușoară trecerea între rezoluția Full HD și 4K. În timp ce rezoluția 4K este mai greu de obținut pentru majoritatea jocurilor care rulează pe actualul GPU, rezoluția Full HD are un aspect pixelat pe ecranele mari.

Datorită modelului Q3279VWF, AOC vine cu soluția perfectă pentru cei care doresc un monitor de dimensiuni mari, cu o diagonală de 31.5 inchi și o rezoluție de 2560 x 1440, cu o densitare de pixeli de 93.24 ppi. În comparație, un display de 24 de inchi cu rezoluție Full HD are o densitate similară de 91.79 ppi.

MVA pentru rezultate mai bune

Monitorul dispune de un panou MVA de 31.5 inchi cu rezoluție QHD, timp de răspuns de 5 ms și refresh rate de 60 Hz. Acest panou are o adâncime de culoare de 8 biți și FRC (Frame Rate Control), făcând posibilă perceperea a 1.07 miliarde de culori, egală cu capacitatea de redare a unor monitoare de 10 biți.

Modelul Q3279VWF este capabil să redea mai multă adâncime, culori mai puternice și să obțină color grading într-o modalitate aproape insesizabilă.

Dimensiunea de 31.5 inchi a ecranului oferă o redare cuprinzătoare a imaginii. Atât utilizatorii standard, mulțumiți de o redare video la 1080p și utilizarea simultană a altor aplicații, cât și utilizatori experimentați sau designerii care au nevoie de mai mult spațiu, vor fi încântați de acest model.

Panoul MVA are o uimitoare rată de contrast static de 3000:1 pentru profunzime și calitate a imaginii.

În timp ce monitoarele similare vin echipate cu panouri TN care au unghiuri de vizibilitate inferioare, panoul MVA oferă unghiuri de vizibilitate cuprinzătoare, de până la 178 de grade / 178 de grade pe orizontală, valoare care se apropie de nivelul panourilor IPS.

Uniformitatea optimă a culorilor indiferent de unghiul vizual oferă chiar și celor care nu se află în fața televizorului posibilitatea de a se bucura de culorile bogate și detaliile bine pronunțate.

Datorită tehnologiei AOC WCG (Wide Colour Gamut), acest model poate acoperi până la 88% din gama de culori NTSC.

Pregătit de acțiune

Pasionații de jocuri video ar trebui să ia în considerare acest model deoarece este un monitor de gaming foarte capabil și este echipat cu AMD FreeSync.

Prin combinarea ratei de cadre a plăcii grafice cu cea a monitorului, această tehnologie scapă de anomalii de randare, artefacte vizuale și deconetare din timpul unei sesiuni de gaming.

Prin urmare, utilizatorii nu mai trebuie să activeze V-Sync în timpul jocului pentru a potrivi în mod artificial rata de cadre a GPU-ului cu refresh rate-ul monitoarelor, scăpând astfel de un decalaj crescut de input. Gamerii pasionați de jocuri video competitive, cu FPS ridicat, ar trebui să se orienteze către monitoarele AOC AGON pentru a benefici de frame rate mare de la 144 Hz până la 240Hz.

Bun pentru vedere

La fel ca multe dintre monitoarele AOC, modelul Q3279VWF vine de asemenea cu tehnologia Flicker-Free. După timp îndelungat, monitoarele convenționalee, care utilizează PWM (Pulse Width Modulation) pentru a ajusta luminozitatea, pot crea oboseală și discomfort pentru vedere. Tehnologia Flicker-Free folosește un sistem de backlight, DC (Direct Current), care îmbunătățește confortul utilizatorului.

Q3279VWF specificații

ModelQ3279VWF
Dimensiune31.5”
Rezoluție2560 x 1440 @ 60Hz
PanouMVA
Culori8 bits + FRC = 10bits
Luminozitate250 cd/m2
Unghi vizual178º/178º
Timp de răspuns5 ms GtG
Inputs1 x VGA

 

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 1.4

1 x DisplayPort 1.2

Headphones jack

BoxeNo
Suport VESANo
PowerInternal
Alte specificațiiFreeSync technology
Data de lansare în EuropaNovember 2017
Preț recomandat1339 Lei

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.