3 motive pentru care n-aș face upgrade de sistem în perioada următoare

Contrar așteptărilor, noi ar trebui să promovăm achiziția de sisteme noi. Dar eu vreau să fim corecți până la capăt și să promovăm realitatea.

Realitatea, din punctul meu de vedere, nu este tocmai ok. O serie de factori neașteptați a făcut ca sistemele să fie din ce în ce mai scumpe anul ăsta.

Monedele virtuale

E un trend acum ca toată lumea să mineze. Știm bine că sunt 2 moduri principale de a face bani cu ajutorul acestor monede. Trading și minat.

Fiind vorba de mulți bani la mijloc foarte mulți au dezvoltat rig-uri puternice. Așadar, dacă vrei să îți iei o placă video mai ok plătești de-ți sar capacele.

Nu mai contează că tu o iei pentru a te juca sau pentru minat. În plus, dacă mergi pe varianta second hand s-ar putea să găsești o placă video „alergată”.

Memoria RAM scumpă

Dacă facem o comparație între ce prețuri erau în 2016-2017 chiar și când vorbim de apariția DDR4 observăm că prețurile sunt aproape de 2 ori mai mari, aici includem și specula pe care o fac băieții de la noi.

E drept, perioada următoare se anunță a fi ok și că lucrurile se vor așeza.

Scandalul Intel și AMD

Securitatea nu este punctul lor forte. De fapt și de drept, au făcut-o așa cum suntem noi obișnuiți: românească.

Au ascuns sub preș probleme. Iată că bumerangul s-a întors și n-a făcut-o tocmai bine. A produs daune destul de mari.

Iată 3 motive simple pentru care un upgrade n-ar fi indicat de făcut anul ăsta. Toate acestea influențează performanța sistemului, dar și a portofelului.

Eu aș aștepta măcar Ryzen 3 și măcar să mai scoată Intel o serie de procesoare care sigur vor rezolva bugurile din prezent.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.